12 jun - 17 aug

Utställning, "Finns med mig och dagen"

Här är det

Målat konstverk.

Sommarutställning på Lindesbergs stadsbibliotek.

Den 12 juni öppnar sommarutställningen ”Finns med mig och dagen” av Ida Rosén Branzell på Galleri Konstrummet i Lindesbergs Stadsbiblioteket. Det blir ingen vernissage men ett Finissage-kalas den 13 augusti. Utställningen hänger fram till 17 augusti och har samma öppettider som biblioteket.

Ida bor sedan några år tillbaka i Fellingsbro, Lindesbergs kommun. Ida är konstnär och illustratör och hennes alster tar ofta sats ur ett miljö- och/eller barn-perspektiv. ”Jag ser livet som en ständig rörelse i vilken jag hoppas kunna följa med och ständigt fortsätta att utvecklas! /Ida”

Kanske har du sett Idas konst på vägen. Hon är konstnären bakom konstverket på Lindesbergs biblioteksbuss. Hon har sina rötter i Västerås och där kan man hitta flera offentliga verk som Ida har gjort. Som Västerås sjukhusentré – en gestaltning med bl a träskulpturer för barn, Lasse Färnlöfs plats – belysta skulpturer i corténstål, Stenpoesin där Tomas Tranströmers haikudikter blästrats in i granitsten och placerats i Västerås gatubild, samt Tomas Tranströmers plats, där bland annat rådjursspår blästrats in i gatubeläggningen tvärs över torget vid stadsbiblioteket.

Idas hemsida: www.idasatelje.se
Idas instagram: skissat_av_ida

Utställningen visas under bibliotekets ordinarie bemannade öppettider, se Bergslagsbibblan

Arrangör: Kultur- och fritidsenheten, Lindesbergs kommun.

Här är det

Information

PRIS:

- KR

 

BESKRIVNING: