04 jun - 04 sep

Utställningar, Perssons Magasin

Här är det

2022 års utställningar på Perssons Magasin.

På Perssons Magasin i Löa är det även i sommar konstutställningar:

  • Annica Delfos, oljemålningar, 4 juni-7 juli
    Såhär säger Annica själv om sin konst: "Oljefärg ger mig möjlighet att som en upptäcktsresande stilla min nyfikenhet. Jag fascineras av att vi människor är en liten, pytteliten, del av jordens biologiska mångfald. Att vattnet som nu finns i mig kanske tidigare släckt tallens törst. Visst är det spännande? Hos mig väcks längtan att utforska hur det skulle kunna se ut ur naturens perspektiv; Vad är trädets utsikt? Vad ser maskrosfröet när det flyger hemifrån? Utställningen på Perssons Magasin har jag döpt till ”I längtans spår”.
  • Margareta Fredriksson, målning i olika tekniker, 9-28 juli
    Såhär säger Margareta om sitt konstnärskap: "Hela mitt liv har jag varit intresserad av färg och form. Färgen har stor betydelse i mitt liv. När jag målar utgår jag oftast från tre färger och vet inte vad det skall bli när jag börjar måla, jag avbildar aldrig utan följer min intuition och inspireras av Färgen och formen. När skapadet kommer ihåg vaknar kreativiteten."

  • Natalia Johansson, målning i olika tekniker, 30 juli-4 september
    Såhär säger Natalia om sin konst: Jag målar i olika tekniker som olja, akvarell och blandteknik och tycker om att experimentera med olja och akrylmåleri, men ägnar mig även åt design och skulptur. Jag inspireras av allt möjligt som jag ser framför mig, ibland kan det vara små städer som jag besöker, ibland en samling med människor. Det är väldigt olika intryck som ger impulser till motiven i mina konstverk. Jag försöker stilisera och skapa mitt eget sätt att måla och är väldigt intresserad av olika kombinationer av färger, hur de jobbar ihop och vilka effekter man kan få på en duk.

Utställningarna kan ses under Perssons Magaisins öppettider:
Kl 11-16 följande datum:
Innan midsommar.
4-5/6, 11-12/6, 18-19/6 & 26/6
Efter midsommar.
Onsdag-söndag t.o.m. 14/8
Efter 14/8
20-21/8, 27-28/8, 3-4/9.

Arrangör: Perssons Magasin

Här är det