31 okt

Spökvandring i Stripa

Här är det

Vågar du vara den som går sist?

För tredje året arrangerar vi den skräckfyllda och mycket populära skräckvandringen genom de gamla gruvbyggnaderna på Stripa Gruvområde. Varje år möts ni av en ny vandring med nya skräckupplevelser! Förra året sålde vi slut så se till att säkra din biljett i tid.

1977 lades gruvdriften ner och flera av byggnaderna övergavs som om siste man bara stängde dörren och försvann. Andra delar användes i forskningssyfte för förvaring av kärnavfall och radioaktiva ämnen. Den ödsliga känslan av övergivenhet i den råkalla, mörka miljön får bokstavligen nackhåren att resa sig och man får stålsätta sig för att inte titta över axeln.

Skräckvandringen sker i den genuina gamla gruvmiljön. Det kommer vara mörkt, trångt och underlaget är ojämnt på vissa ställen. Skippa snyggkläderna och de högklackade skorna.

Förtäring kommer att finnas på plats. Vid förbokning får du ett extra förmånligt pris!

Covid-19 säkerhet. Ni kommer att gå tillsammans med de personer ni bokade biljetterna med och inte blandas med andra sällskap. Vi släpper in sällskapen med några minuters mellanrum. Rekommenderad gruppstorlek är 5 personer.

Start från 17.00

Arrangör: Besök Linde AB.

Här är det

Information

PRIS:

 150 KR + serviceavgift 

BESKRIVNING:

Biljetterna släpps 25 september kl. 11.00 och bokas på tickster.se

Välj biljett i det tidsintervall du önskar. Väljer du t.ex. biljett som gäller 18.30-19.00 så blir du insläppt någon gång i det tidsintervallet. Var gärna på plats i god tid.