29 nov 19.00

Showen BRÄND

Här är det

En man.

Med Axel Schylström.

Till Lindeskolans Aula kommer Axel Schylströms ”BRÄND”. En stilfull kombination av konsert, föreläsning & show –som har tokhyllats av både recensenter & publik. Omkring 30.000 personer har sett BRÄND och snittbetyget har uppgått i 4,7 av 5 möjliga!

Som nittonåring blev Axel en av Sveriges genom tiderna värst brännskadade överlevare. Sedan dess har han slagit igenom i Idol, tävlat flera gånger i Melodifestivalen, streamats över 10 miljoner gånger på Spotify, erhållit flera guldcertifikat som upphovsman, gett ut en bästsäljande självbiografi, varit modell i en av världens största utställningar – och växt till en av Sveriges mest efterfrågade inspirationsföreläsare.

Showen BRÄND utgår från Axels unika livsresa. Vi får ta del av både humoristiska och gripande reflektioner från livet som brännskadad. Syftet är att stärka åhörarnas självkänsla & självförtroende – och det lyckas varje gång. Publiken slungas mellan skratt, gråt, hopp & förtvivlan i en resa med musik, visuella effekter och fantastiska historier.

Arrangör: Axel Schylström

 

Här är det

Information

PRIS:

295 KR


BESKRIVNING:

Biljetter bokas på tickster.com